Skip to main content Skip to search

Hypotheken

Wil je niet alleen de aanbieding van je bank hebben maar meerdere geldverstrekkers en mogelijkheden met elkaar laten vergelijken?

Weet je niet alles van hypotheken, of wat voor jou de juiste keuze is?

Dat kan, want het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod is onoverzichtelijk en het lijkt wel of er dagelijks meer geldverstrekkers varianten en fiscale spelregels bijkomen. Geen wonder dus dat je door door de bomen het bos niet meer ziet.

Hypotheekrente én voorwaarden

Dagelijks adviseer ik klanten over de hypotheek die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Daarvoor vergelijk ik tientallen banken en geldverstrekkers op hypotheekrente én voorwaarden.

Ik realiseer daarbij heel goed dat je hypotheek veel impact heeft op je financiële situatie. Daarom sta ik niet alleen stil bij de financiële situatie op dit moment, maar juist ook op langere termijn. Het resultaat? Tevreden klanten die jarenlang kunnen rekenen op stabiele en (zeer) lage maandlasten.

Kosten van hypotheekadvies zijn aftrekbaar

Wist je dat de je de kosten van hypotheekadvies mag aftrekken van je belastbaar inkomen? Je netto investering in goed advies is hierdoor een stuk voordeliger.

Onafhankelijk hypotheekadvies bespaart je geld

In eerste instantie lijken banken goedkoper doordat zij lagere adviestarieven rekenen. Onafhankelijk onderzoek van Moneyview heeft echter aangetoond dat een hypotheek afsluiten bij een bank juist veel duurder is dan via een onafhankelijke adviseur. In het onderzoek is gekeken naar de totale kosten van de hypotheek (denk daarbij ook aan de premie voor de overlijdensrisicoverzekering). In alle gevallen blijk je beter uit te zijn bij een onafhankelijke adviseur. Deze verschillen lopen op naarmate het hypotheekbedrag hoger is en de rentevaste periode langer.

Voordeel

Het voordeel bij een onafhankelijke adviseur loopt op van € 380 bij een hypotheek van €100.000 (rente 10 jaar vast) tot € 41.277 bij een hypotheek van € 400.000 (rente 20 jaar vast), zo becijfert MoneyView. Laat je dus adviseren door een onafhankelijke adviseur.

Ben je dus niet op zoek naar een (online) verkoper maar naar een adviseur waar je met al je vragen terecht kunt en op een goede begeleiding kan rekenen?

Neem dan vandaag nog contact met mij op, ik geef je dan niet alleen een eerlijk en vakkundig advies, maar ook nog eens onafhankelijk. En… je profiteert natuurlijk van mijn deskundigheid en goede service.