Martien van Wassenaar
Martien

In de loop der jaren heb ik een goede naam opgebouwd door op een klantvriendelijke en hulpvaardige manier altijd de belangen van mijn cliënten voorop te stellen.

Want ik vind het namelijk belangrijk dat ik naast je sta als jouw adviseur. Iemand die voor jou nagenoeg alle banken en verzekeraars af gaat om het beste voor je te regelen, die echt onafhankelijk is en zijn afspraken nakomt. 

Ook als het niet zo gemakkelijk is, probeer ik een oplossing voor je te vinden, want vaak is er veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

Ik ben WFT gecertificeerd , Assurantie en Hypotheekadviseur, maak gebruik van de allernieuwste technieken, de beste vergelijkingssoftware en heb agentschappen van de belangrijkste maatschappijen en de beste serviceproviders.

Doordat ik een schat aan kennis, ervaring, en een fantastisch netwerk heb opgebouwd kan ik je goed adviseren,  begeleiden, zorgen wegnemen, en veel werkzaamheden uit handen nemen.

Diploma’s:

 • WFT basis
 • WFT Hypothecair krediet
 • WFT Consumptief krediet
 • WFT schadeverzekeringen Particulier
 • WFT schadeverzekeringen Zakelijk
 • WFT Inkomen

Vergunningen op grond van Wet Financieel Toezicht:

 • Adviseren en Bemiddelen Betaalrekeningen
 • Adviseren en Bemiddelen en Consumptief krediet
 • Adviseren en Bemiddelen Elektronisch geld
 • Adviseren en Bemiddelen Hypothecair krediet
 • Adviseren en Bemiddelen Inkomensverzekeringen
 • Adviseren en Bemiddelen Schadeverzekeringen particulier
 • Adviseren en Bemiddelen Schadeverzekeringen zakelijk
 • Adviseren en Bemiddelen Spaarrekeningen
 • Adviseren Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen
 • Bemiddelen Vermogen
 • Bemiddelen Zorgverzekeringen

Waarom een adviseur?

Omdat je niet op zoek bent naar een verkoper of (online) prijsvechter (en de daarbij bijbehorende voorwaarden) , en je de ergernissen, eindeloze telefoontjes, mailverkeer en papieren rompslomp wil besparen.

Persoonlijk en deskundig

Bij mij ben je geen nummer. Persoonlijk advies dat is waar het bij mij om draait. Ik neem graag de tijd voor jou en wil je graag leren kennen. Geen ingewikkelde taal, maar een begrijpelijk en deskundig advies.Dat scheelt dan behoorlijk in je lasten, kosten, stress, tijd en moeite.

Wat zijn de voordelen van onafhankelijk advies?

Het belangrijkste voordeel is dat ik als onafhankelijk adviseur producten van meerdere aanbieders kan vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden.Hierdoor kan ik de hypotheek adviseren die het beste bij je persoonlijke, financiële situatie past tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Uit onderzoek blijkt trouwens dat je bij een bank veel duurder uit bent dan via een onafhankelijke adviseur, ondanks het feit dat een bank in de kosten voor het advies vaak goedkoper zal zijn. Logisch, want een bank verkoopt zijn eigen product en heeft dus veel minder werk dan een onafhankelijke adviseur, die meerdere producten zal vergelijken. Het verschil in advieskosten verdien je echter gewoon terug, omdat het product via een onafhankelijk adviseur goedkoper zal zijn. Goedkoop is dus duurkoop!

HypotheekCompany

Ik ben aangesloten bij HypotheekCompany. Dat is een landelijke samenwerking van onafhankelijke, deskundige adviseurs op financieel gebied. Zo profiteer je van een uitgebreid assortiment en heb je dus altijd een scherpe hypotheekrente, zodat je altijd een passend advies krijgt.

Meerdere Partijen

Om je alle mogelijkheden te kunnen bieden heb ik niet alleen rechtstreekse aanstellingen bij verzekeringsmaatschappijen maar werk ik ook samen met serviceproviders en andere partijen.

Om aan de wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen ben ik ingeschreven of aangesloten bij:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Net als alle financiële dienstverleners in Nederland worden wij gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren en toetst onder meer op deskundigheid en betrouwbaarheid.

Autoriteit Persoonsgegevens 

Dit college ziet er op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd en dat uw privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners. U kunt hierbij denken aan de productgroepen beleggingen, verzekeringen, hypotheken, kredieten, overige bankproducten en gemengde producten. U kunt altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie.

Kamer van Koophandel (KvK)

De eerste taak van de Kamer van Koophandel is het uitvoeren van een aantal economische wetten, waaronder de handelsregister wet. Deze wetten zijn ingesteld, omdat het bedrijfsleven gebaat is bij betrouwbare informatie, die wordt vastgelegd door een onpartijdige organisatie.

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00- 17.00

Volg mij op social media