Skip to main content Skip to search

Waarom een adviseur?

Wil je niet op zoek zijn naar een verkoper of (online) prijsvechter (en de daarbij bijbehorende voorwaarden) , en je de ergernissen, eindeloze telefoontjes, mailverkeer en papieren rompslomp besparen?

Stel je prijs op persoonlijk contact, kwaliteitsadvies, begeleiding en zekerheid?

Persoonlijk en deskundig

Bij mijn kantoor ben je geen nummer. Persoonlijk advies dat is waar het bij mij om draait. Ik neem graag de tijd voor jou en wil je graag leren kennen. Geen ingewikkelde taal, maar een begrijpelijk en deskundig advies.

Dat scheelt dan behoorlijk in je lasten, kosten, stress, tijd en moeite.

Wat zijn de voordelen van onafhankelijk advies?

Het belangrijkste voordeel is dat ik als onafhankelijk adviseur producten van meerdere aanbieders kan vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Hierdoor kan ik de hypotheek adviseren die het beste bij je persoonlijke, financiële situatie past tegen de meest aantrekkelijke prijs. Uit onderzoek blijkt trouwens dat je bij een bank veel duurder uit bent dan via een onafhankelijke adviseur, ondanks het feit dat een bank in de kosten voor het advies vaak goedkoper zal zijn. Logisch, want een bank verkoopt zijn eigen product en heeft dus veel minder werk dan een onafhankelijke adviseur, die meerdere producten zal vergelijken. Het verschil in advieskosten verdien je echter gewoon terug, omdat het product via een onafhankelijk adviseur goedkoper zal zijn. Goedkoop is dus duurkoop!

Aangesloten bij HypotheekCompany

Ik ben aangesloten bij HypotheekCompany. Dat is een landelijke samenwerking van onafhankelijke, deskundige adviseurs op financieel gebied. Zo profiteer je van een uitgebreid assortiment en heb je dus altijd een scherpe hypotheekrente, zodat je altijd een passend advies krijgt.