Skip to main content Skip to search

Verzekeringen

Zie informatie over de verschillende soorten verzekeringen in het menu aan de rechterzijde van deze pagina.

Inmiddels kun je vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn, zeker voor kleine verzekeringen zoals een reisverzekering…maar op het moment dat je een schade krijgt sta je er alleen voor, en helpt internet je niet. Ik als je verzekeringstussenpersoon help je wel bij het verhalen en behandelen van je schade.

De 4 belangrijkste taken van mij als verzekeringsadviseur:

Adviseren: Ik adviseer je over de meest geschikte verzekeringsproducten. Daarbij kijk ik naar je situatie en wensen, en zoek een zo passend mogelijke verzekering. Als een verzekering voor je situatie overbodig is vertel ik je dat ook.

Selecteren: Ik beschik over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Gecombineerd met mijn verzekeringskennis help ik je om de juiste keuzes te maken.

Informeren: Alles om ons heen verandert voortdurend. Dat geldt zeker ook voor verzekeringen. Het is ondoenlijk om overal goed van op de hoogte te blijven. Een van de belangrijkste taken van mij als verzekeringsadviseur is dan ook om je te informeren over veranderingen die mogelijk gevolgen hebben voor jou.

Ondersteunen:  De waarde van de verzekeringsadviseur is vooral goed merkbaar op het moment van een schade. Ik ben dan echt je partner, ik onderhandel namens jou en adviseer je bij de stappen die moeten worden ondernomen. Zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn.

Onafhankelijkheid: Het bestaansrecht van de verzekeringsadviseur

Ik als verzekeringsadviseur ben er helemaal voor jou. Dat betekent dat ik eerst naar jouw situatie kijk en dan pas op zoek ga naar de beste verzekeringsoplossing. Dat kan ik alleen maar als ik volledig onafhankelijk ben. Ik moet tenslotte steeds weer een objectief oordeel kunnen geven over de diverse producten van verschillende verzekeraars. Dankzij deze professionele onafhankelijke houding blijven verzekeraars extra alert als het gaat om de verzekeringsproducten die zij voeren. Een “slecht” product zou immers door een verzekeringsadviseur niet worden geadviseerd.